Over ons

Wie zijn wij?

CLARA

Over Clara

Ruim 10 jaar was ik project- en procesleider in verschillende veranderingsprocessen in woon- en werkomgeving, organisatieverandering en participatietrajecten. Tot ik in 2009 franchise-eigenaar werd van een regio van Business Network International (BNI). Met een enthousiast team bouwde ik een regio met lokale acquisitieplatforms voor ondernemers op van 0 naar 330 deelnemers. Eind 2017 verkocht ik mijn franchisecontract en ben ik doorgegaan met het begeleiden van veranderingen. In organisaties, bij bedrijven, ondernemers en wijken en buurt.

De rode draad in mijn (werkzame) leven, is ondernemerschap en pionieren. Op verschillende momenten in mijn leven, ervoer ik momenten van stagnatie. Voor mij waren dat niet meer dan signalen om te onderzoeken wat er nodig was om me weer op het pad van flow en resultaat te brengen. Zo ontdekte ik wie ik wil zijn in lijn met mijn talenten en welke waarde ik toevoeg aan anderen. Mijn motto bij alles wat ik doe, is ‘what you see is what you get!’ Het hebben van een klik met de opdrachtgever én opdracht is mijn kompas.

Zowel Jan als Clara zijn als vrijwilliger actief voor Over Rood, een landelijke organisatie voor ondernemers met schulden die er zelf niet uitkomen. Voor meer informatie klik hier

Jan

Over Jan

Ik ben Jan Zoethout, geboren in Friesland en opgeleid als fiscaal-jurist, aan de Rijks Universiteit Groningen.
Een lange staat van dienst heb ik in de financiële sector en in netwerkorganisaties, met name Business Netwerk International.
Als Executive Director voor de regio Noord-Holland Noord mocht ik Clara opvolgen.

Ik ben goed in het sparren met ondernemers. Bijvoorbeeld met doorvragen over later.
Heb je genoeg vermogen opgebouwd? Wat is de waarde van je bedrijf en wanneer wil je ermee stoppen?

Maar ook als je meer omzet wilt halen in minder tijd help ik je graag.
Vaak genoeg meegemaakt dat het gewoon kan. Ik help je jouw doel te bepalen, je plan te maken en te kijken of je netwerk je hierbij voldoende helpt.

Fantastisch als ik jou persoonlijke accountability partner mag worden om zo je plan uit te voeren. Inzet van persoonlijke kwaliteiten en netwerken speelt daarbij een grote rol.
Ik woon centraal in Noord-Holland Noord gelegen Heerhugowaard en ken daar veel ondernemers.

Zowel Jan als Clara zijn als vrijwilliger actief voor Over Rood, een landelijke organisatie voor ondernemers met schulden die er zelf niet uitkomen. Voor meer informatie klik hier

Clara Overes

Quaner

Jan Zoethout

Fiscaal Jurist